Witam. Mam problem w mojej Octavii, mianowicie jadąc już powyżej 50 km/h słyszalne jest wycie, buczenie po prawej stronie pojazdu. Dźwięk nasila się, gdy wywierany jest większy nacisk na prawe koło (tzn. gdy lekko skręcam w lewo, wtedy samochód przechyla się na prawą stronę i bardziej dociska prawe koło). Dodam, że wymieniłem już łożyska w przednich kołach, a także przegub wewnętrzny. Ustawiłem zbieżność, zamieniałem opony przód-tył. Przegub zewnętrzny w porządku - nie stuka, nie puka. Może ktoś z forumowiczów spotkał się z takim problemem. Z góry dzięki za odpowiedzi.
Jaki zasięg w sieci Play
Zwiń
X
-
Jaki zasięg w sieci Play
Planuję zmianę dotychczasowego operatora, bo pomimo że mam u niego telefon od ponad 10 lat, to traktuje mnie dość niemrawo i goście z ulicy mają większe ulgi, niż stały klient. Poza tym w pracy mam bidę z zasięgiem.
Ze względu na korzystne propozycje cenowe Play zastanawiam się nad nim, tylko nie wiem jak realnie ma się sprawa z zasięgiem w tej sieci. Interesuje mnie szczególnie rejon Górnego Śląska, Góry i Mazury... Poza tym jak sprawuje się Play poza granicami naszego ślicznego kraju?
Proszę o konkretne i rzetelne odpowiedzi.
-
-
adamscool, ja w całych łaziskach mam zasięg zadowalający... mam play od prawie samego ich początku i jestem zadowolony z zasięgu.... wcześniej miałem idea orange, i w łaziskach był horror z zasięgiem , zwłaszcza w dolnych.....
a play jeszcze mi sie nie zdarzyło, żebym nie miał pola, mojej żonie sie zdarzało, ale na starym telefonie, na nowym jest zawsze, także dużo też zależy od telefonu...
Komentarz
-
-
Mam Play'a od kilku miesiecy,dziala z Nokia N 70. Poniewaz duzo jezdze moge powiedziec,ze dla mnie Play ma zasieg OK.Owszem,zdarzalo sie na samym poczatku,ze siec byla przeciazona,ale bylo to pare m-cy temu.
Co do netu obilnego w Play,to dziala tylko w wiekszych miastach,wiec to bym odradzil i zakupil Blueconnect albo iPlusa.
A ceny Play sa jak na razie nie do przebicia (mowie o abonamencie na firme).
Pozdrawiam
Lashlo
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piotrek_osteraz nawet juz nie tylko na czas promocji...np. rozmowy w sieci Play za free...na wszystkie nr Play.
Play miazdzy tym, ze laduje sobie telefon za 5zl i przez rok czasu moge go w ogole nie ladowac a odbierac jak i dzwonic moge. Orange okradal mnie regularnie co 3 miesiace z 50zl.
Co do zasiegu to tez zalezy od telefonu i lepiej wybrac zwykla siec 2G bo z 3G to nawet czasem problem jest w centrum Katowic.VW Vento 1.9TDI 1Z ++
Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0 :lol
Komentarz
-
-
U mnie wszyscy w domu mieli telefony z ery, ale play kusił promocjami itd, no więc zmieniliśmy na play i nie żałuje... Wszędzie tam gdzie w erze nie miałem kompletnie zasięgu w play mam pełny, nie zdarzyło mi się jeszcze żeby były jakieś wariacje z zasięgiem... No i w play wkońcu mam normalne rachunki (takie jak abonament) :wink:Pozdrawiam
Mercedes W124 300CE: http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=asc&start=150
Mercedes W210 290 Turbodiesel
Renault Laguna II http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...r=asc&start=25
Komentarz
-
-
Mój padre ma tel. w play i w Łodzi na Dąbrowie (w bloku) jest słaby zasięg.
Jak się rozmawia to trzeba przyjmować śmieszne pozy przy oknie hehe.... ad:Gdyby ktoś potrzebował podpiąć Vas'a w Łodzi to mogę pomóc tel. 600683962 lub PW (+serwis)
!!!MoTóR NiE UmIeRa NiGdY , MoTóR JeSt WiEcZnY !!!
Panie władzo, wiem ze przekroczyłem prędkość, ale porostu... lubię za==e==alać!!!
UNIDEN USER
Komentarz
-
-
Mialam ere, ale podobnie jak Ty z racji bycia 10letnim klientem mialam jedno wielkie nic, poza jakimis marnymi punktami, wiec przerzucilam sie rok temu na play i jestem zadowolona.
O dziwo, tam gdzie nie mialam kiedys zasiegu w erze (domek w gorach), teraz mam bez problemu. Ostatnio tez w gorach znajoma z telefonem w erze nie miala zasiegu, a ja jak najbardziej i to 3 kreski
Play dziala na laczach plusa. Mysle, ze nie masz co sie obawiac o zasieg.
Komentarz
-
-
a ja sie zapytam tak czy wasi znajomi tez maja play bo ja nie dzwonie na numery play są dobrze płatne
co do ery to mam ere i jakoś nie mam z nimi problemu co do neta w play max 1 mbit ot takie fajne ograniczenie ma play
tak samo polsat cyfrowy mają inną stawkę jak sie do nich dzwoni
co do ery to można sie z nimi targować ale nikt o tym nie mówi oficjalnie
Komentarz
-
-
Dziękuję za tak liczne odpowiedzi.
Ale mam jeszcze kilka pytań... poniżej:
Zamieszczone przez Maicrofttam gdzie nie ma zasiegu Play dziala roaming krajowy w Plusie
Zamieszczone przez piotrek_osja mam tel w erze od 1997 roku ale Play kusi dobra ofertą
Zamieszczone przez bradleyCo do zasiegu to tez zalezy od telefonu
Zamieszczone przez bradleyi lepiej wybrac zwykla siec 2G bo z 3G to nawet czasem problem jest w centrum Katowic.
Zamieszczone przez baca10smer, polecam zasieg dobry nawet na mazurach, nieraz lubi zgubic sie zasieg nachwile,
Zamieszczone przez ZuzusMialam ere, ale podobnie jak Ty z racji bycia 10letnim klientem mialam jedno wielkie nic, poza jakimis marnymi punktami,
Zamieszczone przez djczasa ja się zapytam tak czy wasi znajomi tez maja play bo ja nie dzwonie na numery play są dobrze płatne
Zamieszczone przez djczasco do ery to mam ere i jakoś nie mam z nimi problemu
Zamieszczone przez djczaso do ery to można sie z nimi targować ale nikt o tym nie mówi oficjalnie
:twisted: :twisted:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez smerczy do Playa jest drożej, czy taniej, skoro w swojej sieci ma darmowe minuty w ramach abonamentu
niestety paly jest na cenzurowanym mnie na rachunku wyszło że minuty są liczone inaczej do play szybciej czas mija
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez smerA cóż to za dziwo, ten roaming krajowy?Rozumiem, że abonent playa nie płaci nic dodatkowo?
Zamieszczone przez smer2G, 3G... Cóż to zaś za dziwo? To nie wystarczy wybrać numeru i dzwonić??
Zamieszczone przez smerOmnia Lite
Pewien egoizm przeze mnie przemawia. Inni maja drozej, ale ja do wszystkich taniej :diabelski_usmiechVW Vento 1.9TDI 1Z ++
Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0 :lol
Komentarz
-
Komentarz